Home

„Talán semmi sincs szebb a világon, Mint találni egy embert, akinek lelkébe Nyugodtan letehetjük szívünk titkait, Akiben megbízunk, akinek kedves arca Elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerűen Jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon Boldogok legyünk.”
(Hemingway)

DSC_2195

Kedves Ifjú Pár!

Kochné Réti Rita vagyok, 15 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, mely nem csak a szakmám, hanem a szenvedélyem. Elhivatottságom, hogy olyan tökéletesre és emlékezetessé varázsoljam az esküvőket, lakodalmakat, rendezvényeket, ahogy azt az ifjú pár vagy a megrendelő elképzelte,megálmodta, hiszen életünk egyik legfontosabb döntése, amikor elhatározzuk, összekötjük életünket azzal, akit szeretünk, hogy házasságra lépünk. A nagy eseményig nagyon sok feladat, szervezési munka vár a jegyespárra, családtagjaira. Ebben a feladatban vállal meghatározó szerepet a FANTÁZIA Esküvő és Rendezvényszervező iroda.

Komoly, évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött vállalom az esküvő teljes professzionális lebonyolítását a szertartástól a lakodalom végéig. Legfontosabb feladatom, hogy szervezés lebonyolításának terheit levegyem az ifjú házasulandók, családtagjaik válláról, hogy az esküvő egy szép emlékké váljon. A kiváló minőségű, személyreszabott, egyedi elképzelést megvalósító dekoráción, virákompozíciókon kívül a legapróbb kiegészítők (meghívó, köszönőajándék, ültetőkártya, vacsora lebonyolítása, esküvői kellékek stb.) elkészítését is vállalom. Az elképzeléseknek csak a fantázia szab határt.

A fentieken kívül az esküvőszervezésben természetesen minden másban is az ifjú pár rendelkezésére állunk. Az első aggodalmas pillanattól a boldogságos utolsóig, megbízhatóan ott vagyunk és segítünk mindenben. A FANTÁZIA Esküvő és Rendezvényszervező Iroda profi csapata gondossággal, türelemmel, örömmel és szakértelemmel varázsolja felejthetetlenné a Legszebb Napot, gondoskodva arról, hogy minden apró részlet egységes képet nyújtva tegye teljessé e Nagy Nap eseményeit. Hogy a csodálatos napot ne „árnyékolhassa be felhő”, és igazzá váljanak Hemingway sorai, és csak egy dologra kelljen figyelni az ifjú házasulandóknak: BOLDOGNAK LENNI, ezért várja a kedves jegyespár jelentkezését a FANTÁZIA Esküvő és Rendezvényszervező Iroda.